Ankesa e banorëve të lagjes “1 maji” në Vlorë: Zona përmbytet sa herë bie shi

Përditësuar më: 29/11/2021, ora 17:49

Ankesa e banorëve të lagjes “1 maji” në Vlorë: Zona përmbytet sa herë bie shi

Përditësuar më: 29/11/2021, ora 17:49

Pellgje të tëra me ujë, që vështirësojnë edhe kalimin e mjeteve dhe jo me të njerëzve. Kjo është situata në lagjen “1 maji” të Vlorës, ku prej vitesh mungesa e investimeve ka bërë që kjo zonë të përmbytet sa herë bie shi. Ndërsa apelin e banoreve nuk e dëgjon askush.

Ankesa e banorëve të lagjes “1 maji” në Vlorë: Zona përmbytet sa herë bie shi

Përditësuar më: 29/11/2021, ora 17:49

Pellgje të tëra me ujë, që vështirësojnë edhe kalimin e mjeteve dhe jo me të njerëzve. Kjo është situata në lagjen “1 maji” të Vlorës, ku prej vitesh mungesa e investimeve ka bërë që kjo zonë të përmbytet sa herë bie shi. Ndërsa apelin e banoreve nuk e dëgjon askush.