Ankimimet e zgjedhjeve, Kolegji rrëzon padinë e PD e LSI për qarkun e Durrësit

Kolegji Zgjedhor rrëzoi paditë e opozitës edhe për qarkun e Durrësit duke i cilësuar si të pabazuara në prova. PD dhe LSI kërkonin pavlefshmëri dhe ripërsëritje të zgjedhjeve në këtë qark.