Ankimimet e zgjedhjeve, Kolegji rrëzon padinë e PD e LSI për Qarkun e Shkodrës

Kolegji Zgjedhor rrëzoi paditë e opozitës edhe për Qarkun e Shkodrës, duke i cilësuar si të pabazuara në prova.

PD dhe LSI kërkonin pavlefshmëri dhe ripërsëritje të zgjedhjeve në këtë qark.

Më parë, Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar paditë e opozitës në Gjirokastër, Vlorë, Berat, Tiranë dhe Durrës.