Anti-KÇK, Edi Rama: Koalicion i drejtuar nga Meta kundër ligjeve – A2

Anti-KÇK, Edi Rama: Koalicion i drejtuar nga Meta kundër ligjeve

Mbrojtja më e mirë është sulmi dhe Edi Rama ndoqi këtë strategji, kur para deputetëve kërkoi mbështetje me votë për paketën anti-KÇK.