Antikomunizmi, gjithçka po bëhet për të mos harruar

Gazetarja dhe autorja Luljeta Progni, e ftuar në studion e Ditari në A2.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 108 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 88 të shëruar në 24 orët e fundit