Antikomunizmi, kujtesa dhe ballafaqimi me të shkuarën tonë

Delegacioni i Platformës së Kujtesës dhe Ndërgjegjes Europiane ndodhet ne Shqipëri, në kuadër të mbledhjes së 9-të Vjetore të Këshillit të Anëtarëve, organizuar në bashkëpunim me Institutin për Demokraci, Media dhe Kulturë.