Anulimi i zgjedhjeve, Hysi: Argumentet jo kushtetues, precedent i rrezikshëm

E ftuar në “Dita Jonë” nënkryetarja e Kuvendit, Vasilika Hysi deklaroi se presidenti dha argumente politike dhe jo kushtetues, veprim që sipas saj, krijon një precedent shumë të rrezikshëm.

Shkarkoni aplikacionin e A2