Apel për shpëtimin e tyre, gratë e luftëtarëve të uzinës Azovstal takojnë Papën

Përditësuar më: 11/5/2022, ora 19:04

Apel për shpëtimin e tyre, gratë e luftëtarëve të uzinës Azovstal takojnë Papën

Përditësuar më: 11/5/2022, ora 19:04

Gratë e dy luftëtarëve të fundit të mbetur në uzinën Azovstal të Mariupolit në Ukrainë u takuan me Papa Françeskun në Vatikan, duke i kërkuar të bëjë të mundur evakuimin e tyre. Madje treguan gjendjen e mjerueshme, në të cilat po mbijetojnë, pa ujë, ushqime dhe medikamente, e të rrethuar nga ushtria ruse.

Apel për shpëtimin e tyre, gratë e luftëtarëve të uzinës Azovstal takojnë Papën

Përditësuar më: 11/5/2022, ora 19:04

Gratë e dy luftëtarëve të fundit të mbetur në uzinën Azovstal të Mariupolit në Ukrainë u takuan me Papa Françeskun në Vatikan, duke i kërkuar të bëjë të mundur evakuimin e tyre. Madje treguan gjendjen e mjerueshme, në të cilat po mbijetojnë, pa ujë, ushqime dhe medikamente, e të rrethuar nga ushtria ruse.