Apeli i fermerit në Dajç: Shteti të na ndihmojë, jemi të shkatërruar

Një muaj nën pushtetin e ujit, banorët e Nënshkodrës përveç problematikave dhe vuajtjeve humanitare dhe njerëzore, po nxjerrin në pah edhe dëmet e shumta ekonomike në të mbjella dhe investimet që kanë bërë në pemëtari dhe blegtori.