Apeli i specialistëve: Forconi sistemin parësor, shumë sëmundje po marrin jetë

Publikuar më: 19/5/2022, ora 17:23

Apeli i specialistëve: Forconi sistemin parësor, shumë sëmundje po marrin jetë

Publikuar më: 19/5/2022, ora 17:23

Mjekët specialist ngrenë alarmin se shumë sëmundje kardiake dhe infektive nuk po kapen në kohë dhe gjendja shëndetësore e pacientëve rëndohet. Sipas tyre parandalimi është mënyra më e mirë e trajtimit të një sëmundje.

Apeli i specialistëve: Forconi sistemin parësor, shumë sëmundje po marrin jetë

Publikuar më: 19/5/2022, ora 17:23

Mjekët specialist ngrenë alarmin se shumë sëmundje kardiake dhe infektive nuk po kapen në kohë dhe gjendja shëndetësore e pacientëve rëndohet. Sipas tyre parandalimi është mënyra më e mirë e trajtimit të një sëmundje.