Aplikacioni Akt1vist, Berisha: Mjet terrori mbi qytetarët dhe zgjedhësit

Publikuar më: 20/3/2023, ora 17:35

Aplikacioni Akt1vist, Berisha: Mjet terrori mbi qytetarët dhe zgjedhësit

Publikuar më: 20/3/2023, ora 17:35

Në deklaratën e të hënës Sali Berisha denoncoi përdorimin e aplikacionit Aktivist nga administrata publike. Sipas tij, ky aplikacion është krijuar nga Partia Socialiste e kryeministrit Rama për të mos lejuar zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Aplikacioni Akt1vist, Berisha: Mjet terrori mbi qytetarët dhe zgjedhësit

Publikuar më: 20/3/2023, ora 17:35

Në deklaratën e të hënës Sali Berisha denoncoi përdorimin e aplikacionit Aktivist nga administrata publike. Sipas tij, ky aplikacion është krijuar nga Partia Socialiste e kryeministrit Rama për të mos lejuar zgjedhje të lira dhe të ndershme.