Aplikimet për hetues të BKH, eliminohen nga gara 229 kandidatë

Byroja Kombëtare e Hetimit bën me dije se Komisioni i Përzgjedhjes ka mbylluri procesin e shqyrtimit të aplikimeve fillestare dhe përzgjedhjes së kandidatëve që kanë shprehur dëshirën për të qenë hetues në këtë institucion të rëndësishëm.