Aplikimi për në universitete, 6 ditë afat për maturantët, në garë dhe të rinjtë nga Kosova

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:21

Aplikimi për në universitete, 6 ditë afat për maturantët, në garë dhe të rinjtë nga Kosova

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:21

6 ditë afat kanë maturantët për të zgjedhur degët e preferuara për studimet e larta në universitetet publike dhe private. Më 29 korrik, në portalin u-Albania, nisin aplikimet për shkollat e larta. Pas marrëveshjes mes dy qeverive, edhe maturantët e Kosovës këtë vit do të hyjnë në garë njësoj si të gjithë maturantët nga Shqipëria. Por para se të aplikojnë për degët e preferuara në universitetet shqiptare do t’iu duhet t’i nënshtrohen disa procedurave shtesë.

Aplikimi për në universitete, 6 ditë afat për maturantët, në garë dhe të rinjtë nga Kosova

Publikuar më: 14/7/2022, ora 15:21

6 ditë afat kanë maturantët për të zgjedhur degët e preferuara për studimet e larta në universitetet publike dhe private. Më 29 korrik, në portalin u-Albania, nisin aplikimet për shkollat e larta. Pas marrëveshjes mes dy qeverive, edhe maturantët e Kosovës këtë vit do të hyjnë në garë njësoj si të gjithë maturantët nga Shqipëria. Por para se të aplikojnë për degët e preferuara në universitetet shqiptare do t’iu duhet t’i nënshtrohen disa procedurave shtesë.