Aplikimi për pasaportat dhe kartat e identitetit, ja hapat e reja që duhet të ndiqni

Që prej së martës, të gjithë qytetarët që duan të pajisen me pasaportë apo kartë identiteti mund ta marrin shërbimin nëpërmjet portalit e-Albania. Sipas zëvendësministres së Brendshme, Rovena Voda, procedura është mjaft e thjeshtë.