Apple me strategji të re, debuton në industrinë e argëtimit

Apple po provon diçka shumë ndryshe nga prodhimi i telefonave dhe pajisjeve të tjera. Në një event të mbushur me yje Hollywood-i, kompania deklaroi se do të futet në tregun e televizionit streaming, duke prezantuar një shërbim rival ndaj Netflix.