Apple prezanton celularët e rinj

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:28

Apple prezanton celularët e rinj

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:28

Apple prezantoi celularët e saj më të rinj: iPhone 14 dhe iPhone 14 Plus. Në një event të quajtur “Far Out”, u zbulua se telefonët e rinj janë shumë të ngjashëm në dizajn me iPhone 13.