Arben Shkodra: Biznesi në alarm, po mbyllen fabrika

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:44

Arben Shkodra: Biznesi në alarm, po mbyllen fabrika

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:44

Arben Shkodra, sekretar i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për krizën ekonomike dhe gjendjen e biznesit. Ai ngriti alarmin se biznesi po kalon vështirësi të mëdha.

Arben Shkodra: Biznesi në alarm, po mbyllen fabrika

Publikuar më: 28/9/2022, ora 22:44

Arben Shkodra, sekretar i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për krizën ekonomike dhe gjendjen e biznesit. Ai ngriti alarmin se biznesi po kalon vështirësi të mëdha.