Arben Skënderi: Garoj për kryebashkiak sepse njerëzit duan alternativë

Arben Skënderi, kandidat i Bindjes Demokratike për Bashkinë e Tiranës në zgjedhjet e 30 qershorit, i ftuar në emisionin “Dita Jonë” në A2 CNN, deklaroi se “njerëzit kanë nevojë për alternativë” dhe për këtë arsye ai vendosi që të hyjë në këtë garë.