Arbër Hajdari nga “Fundjavë ndryshe”: Nesër tryezë me qeverinë, kemi mbledhur 1.6 mln USD

Publikuar më: 30/11/2019, ora 20:38

Arbër Hajdari nga “Fundjavë ndryshe”: Nesër tryezë me qeverinë, kemi mbledhur 1.6 mln USD

Publikuar më: 30/11/2019, ora 20:38

Themeluesi i fondacionit ‘Fundjavë ndryshe’, Arbër Hajdari ishte i pranishëm në studion e A2 ku foli rreth solidaritetit dhe hapat që do të ndërmerren për përballimin e pasojave të krijuar pas tërmetit shkatërrues të 26 nëntorit. Sipas Hajdarit, shqiptarët janë solidarë, por edhe skeptikë pasi kanë vënë re shpesh herë raste abuzimi. Hajdari se këto fondacione do të kenë një tryezë me qeverinë së shpejti për të ndarë zonat ku do të punojnë.

Arbër Hajdari nga “Fundjavë ndryshe”: Nesër tryezë me qeverinë, kemi mbledhur 1.6 mln USD

Publikuar më: 30/11/2019, ora 20:38

Themeluesi i fondacionit ‘Fundjavë ndryshe’, Arbër Hajdari ishte i pranishëm në studion e A2 ku foli rreth solidaritetit dhe hapat që do të ndërmerren për përballimin e pasojave të krijuar pas tërmetit shkatërrues të 26 nëntorit. Sipas Hajdarit, shqiptarët janë solidarë, por edhe skeptikë pasi kanë vënë re shpesh herë raste abuzimi. Hajdari se këto fondacione do të kenë një tryezë me qeverinë së shpejti për të ndarë zonat ku do të punojnë.