Arena Kombëtare hap dyert për tifozët, shpërndahen 10 mijë bileta

Stadiumi “Arena Kombëtare” ka hapur dyert për herë të parë për tifozët, në ndeshjen testuese mes skuadrave të femrave të Apolonisë dhe Vllaznisë.