Argumentet dhe sfidat e Qeverisë dhe opozitës – A2

Argumentet dhe sfidat e Qeverisë dhe opozitës

I ftuar në studion e Ditarit të orës 09:00, gazetari Aristir Lumezi, komenton situatën politike në vend.