Arinjtë dëmtojnë kosheret, bletërritësit në Damjanec të Korçës në vështirësi për biznesin

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:44

Arinjtë dëmtojnë kosheret, bletërritësit në Damjanec të Korçës në vështirësi për biznesin

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:44

Ne fshatin Dajmanec te Korces dhe fshatrat perreth bleterritja eshte e vetmja mundesi jetese per ata pak banore qe kane mbetur. Por edhe kjo forme mbijetese po ju demtohet per shkak se arinjte e zones malore sulmojne naten kosheret bleteve duke i demtuar ato.

Arinjtë dëmtojnë kosheret, bletërritësit në Damjanec të Korçës në vështirësi për biznesin

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:44

Ne fshatin Dajmanec te Korces dhe fshatrat perreth bleterritja eshte e vetmja mundesi jetese per ata pak banore qe kane mbetur. Por edhe kjo forme mbijetese po ju demtohet per shkak se arinjte e zones malore sulmojne naten kosheret bleteve duke i demtuar ato.