Arjon Sulo: Protesta e 16 marsit, paqësore dhe masive – A2

Arjon Sulo: Protesta e 16 marsit, paqësore dhe masive

Arjon Sulo i ftuar në A2 CNN komenton protestën e 16 marsit të opozitës