Arka e shtetit, të ardhurat larg planit edhe në gusht

Gropa në arkën e shtetit arriti në 60 milionë dollarë pas 8 muajsh mosrealizimi të ardhurash, teksa as aksioni i ri kundër informalitetit nuk ka arritur të përmirësojë bilancin nga tatimet dhe doganat.