Arkivat, përgjysmohen tarifat për dokumentet, imazhet dhe materialet filmike

Publikuar më: 1/7/2022, ora 19:40

Arkivat, përgjysmohen tarifat për dokumentet, imazhet dhe materialet filmike

Publikuar më: 1/7/2022, ora 19:40

Ardit Bido, drejtor i Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave, foli në “Ditari”, në A2 CNN.