Arma shkrepet por nuk qëllon, shpëton për mrekulli zëvendës presidentja e Argjentinës

Publikuar më: 2/9/2022, ora 13:06

Arma shkrepet por nuk qëllon, shpëton për mrekulli zëvendës presidentja e Argjentinës

Publikuar më: 2/9/2022, ora 13:06

Zëvendës presidentja e Argjentinës, Cristina Fernandez, i ka shpëtuar mrekullisht një atentati me armë. Një person nga Brazili i drejtoi asaj armën në fytyrë dhe tërhoqi këmbëzën, por pistoleta nuk qëlloi fatmirësisht. Policia ka arrestuar autorin dhe ka hapur një hetim për të zbuluar motivet.

Arma shkrepet por nuk qëllon, shpëton për mrekulli zëvendës presidentja e Argjentinës

Publikuar më: 2/9/2022, ora 13:06

Zëvendës presidentja e Argjentinës, Cristina Fernandez, i ka shpëtuar mrekullisht një atentati me armë. Një person nga Brazili i drejtoi asaj armën në fytyrë dhe tërhoqi këmbëzën, por pistoleta nuk qëlloi fatmirësisht. Policia ka arrestuar autorin dhe ka hapur një hetim për të zbuluar motivet.