Armatimet e policisë, cilat janë armët dhe pajisjet speciale që i shtohen trupave policore

Policisë së Shtetit do t’i shtohet një gamë e gjerë armatimesh të reja. Vendimi i Këshillit të Ministrave parashikon pajisjen e efektivëve me pistoleta elektrike, ose elektroshok, dronë, sistemet antidronë, armët zhurmuese e deri tek armët me solucione irrituese.