Armët bërthamore në Bjellorusi, NATO dënon Rusinë: Retorikë e rrezikshme dhe e papërgjegjshme

Publikuar më: 27/3/2023, ora 14:50

Armët bërthamore në Bjellorusi, NATO dënon Rusinë: Retorikë e rrezikshme dhe e papërgjegjshme

Publikuar më: 27/3/2023, ora 14:50

NATO dënoi planin Rusisë për të stacionuar armë bërthamore në Bjellorusi, duke e akuzuar për retorikë të rrezikshme dhe të papërgjegjshme. Bashkimi europian i bëri thirrje Minskut të refuzojë armatimet, dhe e paralajmëroi për sanksione të mëtejshme.

Armët bërthamore në Bjellorusi, NATO dënon Rusinë: Retorikë e rrezikshme dhe e papërgjegjshme

Publikuar më: 27/3/2023, ora 14:50

NATO dënoi planin Rusisë për të stacionuar armë bërthamore në Bjellorusi, duke e akuzuar për retorikë të rrezikshme dhe të papërgjegjshme. Bashkimi europian i bëri thirrje Minskut të refuzojë armatimet, dhe e paralajmëroi për sanksione të mëtejshme.