Armët e zjarrit përgjakin fundjavën në Shkodër dhe Korçë

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:52

Armët e zjarrit përgjakin fundjavën në Shkodër dhe Korçë

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:52

Mbrëmja e së dielës ka trazuar fundjavën, ndërsa në dy ngjarje të ndryshme me armë zjarri janë shkaktuar një i vdekur dhe një tjetër i plagosur. Ngjarja më e rëndë u regjistrua në qytetin e Shkodrës, ku duket se vrasjet nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe viktimë ka mbetur një adoleshent 19-vjeçar. Krimi ka ndodhur në një lokal në bulevardin “Bujar Bishanaku” të Shkodrës rreth orës 20:10. Thuajse në të njëjtën orë, një tjetër krim me armë zjarri u regjistrua në qytetin e Korçës, ku mbeti i plagosur një 53-vjeçar.

Armët e zjarrit përgjakin fundjavën në Shkodër dhe Korçë

Publikuar më: 19/9/2022, ora 09:52

Mbrëmja e së dielës ka trazuar fundjavën, ndërsa në dy ngjarje të ndryshme me armë zjarri janë shkaktuar një i vdekur dhe një tjetër i plagosur. Ngjarja më e rëndë u regjistrua në qytetin e Shkodrës, ku duket se vrasjet nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe viktimë ka mbetur një adoleshent 19-vjeçar. Krimi ka ndodhur në një lokal në bulevardin “Bujar Bishanaku” të Shkodrës rreth orës 20:10. Thuajse në të njëjtën orë, një tjetër krim me armë zjarri u regjistrua në qytetin e Korçës, ku mbeti i plagosur një 53-vjeçar.