“Arnimi” i reformës në drejtësi, PS dhe grupimi Alibeaj drejt përfundimit, nuk preket kushtetuta

Publikuar më: 10/3/2023, ora 15:55

“Arnimi” i reformës në drejtësi, PS dhe grupimi Alibeaj drejt përfundimit, nuk preket kushtetuta

Publikuar më: 10/3/2023, ora 15:55

Partia Socialiste dhe deputetët e grupimit Alibeaj kanë thuajse gati ndryshimet e disa ligjeve në reformën në drejtësi që kërkojnë shumicë të cilësuar në Kuvend. Palët kanë rënë dakord që të mos ketë ndërhyrje në Kushtetutë, por ndryshimet synojnë të lehtësojnë hyrjet e reja në sistemin e drejtësisë.

“Arnimi” i reformës në drejtësi, PS dhe grupimi Alibeaj drejt përfundimit, nuk preket kushtetuta

Publikuar më: 10/3/2023, ora 15:55

Partia Socialiste dhe deputetët e grupimit Alibeaj kanë thuajse gati ndryshimet e disa ligjeve në reformën në drejtësi që kërkojnë shumicë të cilësuar në Kuvend. Palët kanë rënë dakord që të mos ketë ndërhyrje në Kushtetutë, por ndryshimet synojnë të lehtësojnë hyrjet e reja në sistemin e drejtësisë.