Arrestimi i Fredi Belerit, ish-prokurorja Imeraj: Rasti është i shkëputur nga politika

Publikuar më: 13/9/2023, ora 22:34

Arrestimi i Fredi Belerit, ish-prokurorja Imeraj: Rasti është i shkëputur nga politika

Publikuar më: 13/9/2023, ora 22:34

Ish-drejtuesja e prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj foli në Debat në A2 CNN dhe për rastin e arrestimit të Fredi Belerit. Sipas saj, prokuroria është shpejtuar në dërgimin në gjykatë të kësaj çështje, teksa shtoi se nuk sheh vend për interpretime politike të saj.

Arrestimi i Fredi Belerit, ish-prokurorja Imeraj: Rasti është i shkëputur nga politika

Publikuar më: 13/9/2023, ora 22:34

Ish-drejtuesja e prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj foli në Debat në A2 CNN dhe për rastin e arrestimit të Fredi Belerit. Sipas saj, prokuroria është shpejtuar në dërgimin në gjykatë të kësaj çështje, teksa shtoi se nuk sheh vend për interpretime politike të saj.