Arrestimi i gjykatëses së Krujës, Meta: Shqipëria nuk ka nevojë për drejtësi me regji

Kush shkel ligjin dhe abuzon me detyrën duhet të ndëshkohet, por Shqipëria nuk ka nevojë për një drejtësi me regji.