Arrestimi i gjyqtares së Krujës, Besnik Muçi: Çështja u mediatizua, për gjyqtaren kishte hetim disiplinor

Në emisionin “Absolut 4” në A2 u diskutua mbrëmjen e së martë për çështjen e arrestimit të gjyqtares së Krujës, Enkeleida Hoxha dhe mjekut Ervin Prifti, në kuadër të një hetimi të SPAK.

Ish-gjyqtari dhe anëtari i Gjykatës Kushtetuese Besnik Muçi deklaroi se kjo çështje mori disa ngarkesa mediatike. Ai u tregua skeptik dhe ndaj institucioneve të reja të drejtësisë të cilat sipas tij kishin hapur një procedim disiplinor ndaj gjyqtares në fjalë dhe për 6 muaj nuk e mbyllën atë.