Arrestimi i kryebashkiakut, Braho: Qytetarët kërkojnë “peshqit e mëdhenj”, deputetë apo ministra

Juristi Ledio Braho, i ftuar në Absolut 4, komentoi arrestimin e kryebashkiakut të Lushnjes, Fatos Tushe për shpërdorim detyre dhe shkelje të barazisë në tendera.