Arrestimi i kryebashkiakut, Kalemaj: Baronë lokalë me 3-4 mandate, konstituimi i BKH do të japë tjetër shtysë

“Janë disa baronë lokalë, të cilat kanë nga 3 apo 4 mandate dhe sa më gjatë të qëndrosh në pushtet aq më të mëdha janë shanset që të korruptohesh dhe korruptosh. Ka ardhur koha që të ketë një motor, një lëvizje në këtë drejtim”.