Arrestohet Alban Bengasi, avokati pagoi 120 mijë euro për të vrarë bashkëshorten

Publikuar më: 6/9/2023, ora 20:28

Arrestohet Alban Bengasi, avokati pagoi 120 mijë euro për të vrarë bashkëshorten

Publikuar më: 6/9/2023, ora 20:28

Avokati Alban Bengasi, i shpallur në kërkim në kuadër të operacionit “Plumbi i Artë” pasi i ofroi Nuredin Dumanit dhe njerëzve të tij 120 mijë euro për të eliminuar bashkëshorten e tij, u arrestua këtë të mërkurë në aeroportin e Rinasit teksa po hynte në Shqipëri.

Arrestohet Alban Bengasi, avokati pagoi 120 mijë euro për të vrarë bashkëshorten

Publikuar më: 6/9/2023, ora 20:28

Avokati Alban Bengasi, i shpallur në kërkim në kuadër të operacionit “Plumbi i Artë” pasi i ofroi Nuredin Dumanit dhe njerëzve të tij 120 mijë euro për të eliminuar bashkëshorten e tij, u arrestua këtë të mërkurë në aeroportin e Rinasit teksa po hynte në Shqipëri.