Arrestohet analisti dhe botuesi Henri Çili, akuzohet për ndikim të paligjshëm të gjyqtarëve

Henri Çili, botuesi dhe pronari i një universitetit privat në Tiranë, u arrestua së bashku me 11 persona të tjerë, mes tyre Adil Aliko, babain e Arbion dhe Albi Alikos, të dënuar për vrasjen e ish-efektivit të RENEA-s, Ibrahim Basha, në Lazarat.