Arrestohet Aung San Suu Kyi, ushtria e Mjanmarit merr kontrollin

Ushtria ka marrë pushtetin me forcë në Mjanmar duke arrestuar shumë politikanë dhe liderë pas një grushti shteti. Ndërkombëtarët kundërshtojnë këtë zhvillim dhe kërkojnë lirimin e të arrestuarve dhe transferimin demokratit të pushtetit.