Arrihet marrëveshja e re për Brexit

Tym i bardhë në Bruksel. Arrihet ajo që konsiderohej e pamundur. Britania e Madhe dhe Bashkimi Europian vulosën një marrëveshje të re për Brexit të bazuar në propozimet e fundit të qeverisë së Boris Johnson.