“Arritjet e kabinetit Rama 2”, Basha: Bilanci real i një regjimi që masakron zgjedhjet dhe vjedh shqiptarët

Publikuar më: 25/8/2021, ora 16:33

“Arritjet e kabinetit Rama 2”, Basha: Bilanci real i një regjimi që masakron zgjedhjet dhe vjedh shqiptarët

Publikuar më: 25/8/2021, ora 16:33

"Përralla për arritje imagjinare” i ka cilësuar Lulzim Basha vlerësimet që kryeministri Edi Rama i bëri punës që ka bere kabineti qeveritar Rama 2. Sipas kryeopozitarit kryeministri Edi Rama është përgjegjës për gjendjen aktuale të Shqipërisë e duhet të ishte para drejtësisë për të dhënë llogari për paratë e vjedhura të qytetarëve.

“Arritjet e kabinetit Rama 2”, Basha: Bilanci real i një regjimi që masakron zgjedhjet dhe vjedh shqiptarët

Publikuar më: 25/8/2021, ora 16:33

"Përralla për arritje imagjinare” i ka cilësuar Lulzim Basha vlerësimet që kryeministri Edi Rama i bëri punës që ka bere kabineti qeveritar Rama 2. Sipas kryeopozitarit kryeministri Edi Rama është përgjegjës për gjendjen aktuale të Shqipërisë e duhet të ishte para drejtësisë për të dhënë llogari për paratë e vjedhura të qytetarëve.