Arsenal armësh në Tiranë, banesa e kthyer si punishte e prodhimit të silenciatorëve dhe modifikimit

Publikuar më: 16/6/2022, ora 16:21

Arsenal armësh në Tiranë, banesa e kthyer si punishte e prodhimit të silenciatorëve dhe modifikimit

Publikuar më: 16/6/2022, ora 16:21

Policia e Tiranës prangosi dy persona pasi në banesën e tyre u gjet arsenal armësh, por edhe një punishte e përpunimit si dhe prodhimit të silenciatorëve. Sipas drejtorit të Policisë së Tiranës Lorenc Panganika armët shkonin të gjitha si porosi e grupeve kriminale ndaj dhe do të verifikohen nëse janë të përdorura në ngjarje të rënda.

Arsenal armësh në Tiranë, banesa e kthyer si punishte e prodhimit të silenciatorëve dhe modifikimit

Publikuar më: 16/6/2022, ora 16:21

Policia e Tiranës prangosi dy persona pasi në banesën e tyre u gjet arsenal armësh, por edhe një punishte e përpunimit si dhe prodhimit të silenciatorëve. Sipas drejtorit të Policisë së Tiranës Lorenc Panganika armët shkonin të gjitha si porosi e grupeve kriminale ndaj dhe do të verifikohen nëse janë të përdorura në ngjarje të rënda.