Arsimi dhe premtimet, 120 mijë nxënës mësojnë ende me turne

Publikuar më: 27/6/2022, ora 08:42

Arsimi dhe premtimet, 120 mijë nxënës mësojnë ende me turne

Publikuar më: 27/6/2022, ora 08:42

I ftuar në Dita Jonë ishte Migen Qiraxhi nga “Qëndresa Qytetare”, për të folur rreth monitorimit të kryer nga kjo organizatë në lidhje me bilancin e premtimeve të qeverisë në arsim.

Arsimi dhe premtimet, 120 mijë nxënës mësojnë ende me turne

Publikuar më: 27/6/2022, ora 08:42

I ftuar në Dita Jonë ishte Migen Qiraxhi nga “Qëndresa Qytetare”, për të folur rreth monitorimit të kryer nga kjo organizatë në lidhje me bilancin e premtimeve të qeverisë në arsim.