Arsimi profesional, aftësitë dizenjuese aplikohen në një biznes të vërtetë

Koordinatorja e shkollës “Gjergj Canco” Mirela Hoxha dhe përfaqësuesja e Timak, Arjeta Puca sjellin eksperiencën e tyre në Dita Jonë.

  • LAJMI I FUNDIT | Po mbahet mbledhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Aspiratën për ndryshim e mishëron sot vetëm PD, do vazhdojmë të luftojmë
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Masakra elektorale e vërtetë, por ka qenë edhe dështim i joni
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Baza e dëshpëruar, dështuam të realizonim ndryshimin