Arsimi profesional dhe pandemia Covid-19

Ne bëmë një vizitë dje në shkollën Teknike Elektrike “Gjergj Canco” në Tiranë dhe mbetëm me mbresa mjaft të mira mbi standardin e arsimit profesional që ofrohet atje. Sot, mirëpresim në “Dita jonë” drejtoreshën e kësaj shkolle, znj. Hedie Gjoni Bejtja si dhe zonjën Erka Caro, me të cilat do t’ju tregojmë më shumë mbi alternativën që kjo shkollë përbën.