“Arsimi profesional”, ditët e hapura bëjnë së bashkë bizneset dhe studentët

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 10:04

“Arsimi profesional”, ditët e hapura bëjnë së bashkë bizneset dhe studentët

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 10:04

Drejtoresha e shkollës “Gjergj Canco”, Hedie Gjoni dhe Dritani Mezinin të ftuar në “Dita jonë”.