Arsimi profesional: Nga shkolla te bizneset, mundësitë e sipërmarrjes

Në shkollën Industriale “Pavarësia” së fundmi po ofrohet një program i ri, i cili u mundëson djemve dhe vajzave të apasionuar pas automjeteve të përgatiten për të punuar apo për të hapur një servis të mirëfillitë automjetesh. “Dita Jonë” bisedoi me nëndrejtoreshën e kësaj shkolle Teuta Harka dhe biznesmenin e një autoservisi Enton Çela.