Arsimi profesional, si ndikoi karantina praktikat profesionale?

Arsimi profesional në vendin tonë është një sektor shumë i rëndësishëm, i cili nisi vitin e ri shkollor me pritshmëri dhe sfida të reja, për shkak të pandemisë. Si i plotësojnë shkollat profesionale kushtet e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, nga e cila varen shkollat profesionale dhe si u ndikuan ato nga karantina? Për këtë temë u diskutua këtë të enjte në Dita Jonë.