“Art Camp” në Gjirokastër. Mes artistëve nga Evropa, vijnë edhe nga Ukraina

Publikuar më: 27/5/2022, ora 14:29

“Art Camp” në Gjirokastër. Mes artistëve nga Evropa, vijnë edhe nga Ukraina

Publikuar më: 27/5/2022, ora 14:29

“Art Camp” në Gjirokastër, i cili organizohet për të dytin vit, mbledh artistë dhe arkitektë nga e gjithë Evropa në qytetin muze të mbrojtur nga UNESCO, me qëllim krijimin dhe dhënien e ideve inovative për ta bërë akoma më terheqës qytetin e kalldrëmeve.

“Art Camp” në Gjirokastër. Mes artistëve nga Evropa, vijnë edhe nga Ukraina

Publikuar më: 27/5/2022, ora 14:29

“Art Camp” në Gjirokastër, i cili organizohet për të dytin vit, mbledh artistë dhe arkitektë nga e gjithë Evropa në qytetin muze të mbrojtur nga UNESCO, me qëllim krijimin dhe dhënien e ideve inovative për ta bërë akoma më terheqës qytetin e kalldrëmeve.