“Art Koloni 2020”, Pogradeci pret piktorë nga rajoni dhe Europa

Ka startuar në qytetin e Pogradecit aktiviteti “Kolonia e Artit Pogradec 2020”. Piktorët nga Maqedonia e Veriut dhe Kosova kanë performuar në natyrë tek sheshi i trëndafilave.