Artan Imami, Gent Zenelaj dhe Indrit Çobani janë “Shtëpiakë të dëshpëruar”

Publikuar më: 7/6/2022, ora 09:22

Artan Imami, Gent Zenelaj dhe Indrit Çobani janë “Shtëpiakë të dëshpëruar”

Publikuar më: 7/6/2022, ora 09:22

Në Dita Jonë, me Blendi Salaj dhe Aulona Minga. I ftuar: Indrit Çobani